Skip to main content

Landgoederen

Een van de specialiteiten van boomkwekerij Klanderman is het verzorgen van landgoederen. We staan voor u klaar om een bestaand landgoed te voorzien van de juiste hoeveelheid en soorten bomen en planten, maar ook voor de complete inrichting van een nieuw landgoed.

Landgoederen

Ons aanbod is ruim genoeg om direct grote aantallen te kunnen leveren.

Een landgoed is een groot stuk grond van meerdere hectares, met landerijen en tuinen en daarop een buitenplaats, landhuis, een grote boerderij, kerk of kasteel. Bij Klanderman bent u aan het juiste adres voor dergelijke grote projecten. Door onze aandacht verder te specialiseren, kunnen wij opdrachten uitvoeren als het planten van groenstroken, natuurterreinen met plantsoen of groepen rododendrons. Hiervoor kunnen wij vanuit onze boomkwekerij speciale plantmachines inzetten.

Voor onderhoud, zaagwerkzaamheden of fijne hovenierswerkzaamheden hebben we bovendien een goede samenwerking met een deskundig hoveniersbedrijf.

Zowel (overheids)instanties als particulieren kunnen op ons rekenen. Want steeds meer Nederlandse landgoederen zijn tegenwoordig bezit van natuurbeheerorganisaties als de Vereniging Natuurmonumenten en de Provinciale Landschappen, maar nog steeds is 75 procent van de circa 1100 buitenplaatsen in particuliere handen.

www.landgoederen.net