Skip to main content

Boomkwekerij

De kracht van onze boomkwekerij, midden in de Achterhoek, zit in de combinatie van ons uitgebreide assortiment en onze vakkennis. We beschikken over een oppervlakte van ruim 30 hectare, waar we een aanbod hebben van in totaal 1500 bomen.

Boomkwekerij

Wij zijn in staat om het hele jaar door heel Nederland te kunnen leveren.

Door een deel van deze bomen te laten groeien in een pot (‘container’), zijn we in staat om het hele jaar door te kunnen leveren, door heel Nederland.

Vanaf het najaar tot en met de lente zijn ook alle overige bomen en planten vers gerooid verkrijgbaar. Na een bezoek aan onze kwekerij kunt u uw nieuwe boom gelijk meenemen, of we bezorgen deze en dan heeft u de boom binnen een week in uw tuin.

We durven te zeggen dat u kunt slagen bij Klanderman, wat uw budget ook is. Of u op zoek bent naar een boompje van 50 euro, iets van 500 of van 5000 euro, een boom van 3, 7, 15 of 25 jaar oud: we leveren alle soorten en maten in alle prijsklassen. Het zorgt ervoor dat we kunnen voldoen aan uw wensen en kunnen bieden waar uw situatie om vraagt, van een klein tuintje achter uw huis tot een groot landgoed. Dat we ons volledige aanbod in Halle in eigen teelt hebben, maakt onze boomkwekerij uniek in Nederland. Het voordeel voor u als klant is dat u zelf kunt komen kijken om te beoordelen welke boom(soort) het best tot zijn recht komt in uw tuin.

Bij ons bent u bovendien verzekerd van deskundig advies, zodat u ook gegarandeerd voor de juiste boom kiest. Bijvoorbeeld een boom die niet alleen klein ís, maar ook klein blíjft, als de ruimte in uw tuin beperkt is. Of een fruitboom waar u de komende zomer al van kunt plukken om uw eigen jam te maken. Een boom die snel of juist langzaam groeit, afhankelijk van wat uw voorkeur heeft. Zo maakt u optimaal gebruik van onze jarenlange ervaring.